To generations madkursus

To generations madkursus

DOF Det grønne område giver nu forældre, bedsteforældre eller andre voksne muligheden for at tage børn og unge med i køkkenet.

Børnene kan sagtens være med i køkkenet og på dette workshopforløb får I en hyggelig stund i køkkenet sammen, som forhåbentligt kan blive en god inspiration hjemme. 

På 6 workshops tages I med rundt i verdenskøkkenet, hvor I præsenteres for grundlæggende teknikker, når maden forberedes med fokus på det hyggelig samvær, når vi er sammen i køkkenet. Vi spiser sammen hver gang og alle kan være med uanset, hvor erfaren man er.

De seks workshops har hver deres tema; 1. workshop lørdag d. 30. oktober: Halloween – græskar i køkkenet, 2. workshop lørdag d. 20. november: Sushi, 3. workshop lørdag d. 21. januar: Pasta Basta, 4. workshop lørdag d. 4. februar: Hverdagsmad, 5. workshop lørdag d. 4. marts: Det asiatiske køkken, 6. workshop lørdag d. 25. marts: Prøv kræfter med det vegetariske.

OBS: min. Alder på barnet 10 år.

Du skal medbringe forklæde, viskestykke og karklud.

Alle workshops er fra kl. 10-14

Lokation: Stengård Skole, Triumfvej 1, 2800 Kongens Lyngby

Underviser: Sabrina Bindner Jakobsen tlf. 26 82 42 75

Lidt om underviseren: Sabrina er uddannet kok og har mere en 20 års erfaring fra både restaurationsbranchen og som køkkenleder i flere daginstitutioner, hvor hun arbejder i øjenhøjde med de børn, som hun laver mad til og med daglig inddragelse af børn i madlavningen. Sabrina har desuden de senere år tilbudt forskellige populære madkurser for børn og unge i privat regi.

https://www.instagram.com/madmedsabrina/

https://www.fagbladetfoa.dk/Artikler/2016/12/22/Koekkenleder-udfordrer-boernenes-smagsloeg

Pris: 500 kr. pr. workshop for et pr. (barn +Voksen) (prisen inkluderer råvarer)

Max. 12 personer pr. workshop. Gennemføres dog kun ved min. 6 tilmeldte.

Skærmbillede 2022-09-13 kl. 16.23.01.png

dof